Typ av innehåll

Skärmavbild 2023-01-27 kl. 10.19.57

Hoppas att vi ses på Vitalis 2024!

2024-02-19

by Pia

Hos oss får du tid att prata!

Precis som tidigare år, så kommer vi på Aurora Innovation finnas på plats på Vitalis mässgolv, och vill gärna träffa dig. Vi finns i monter nr B09:07, kom gärna förbi, säg hej och ta en kaffe!

Under våren har vi släppt en massa nyheter för att göra teleQ ännu lite bättre. Bland annat finns nu flerpartsamtal tillgängligt i vår videolösning, och inkommande samtal kan filtreras baserat på personnummer. Detta och mer därtill kan du titta på och testa i vår monter! Våra lösningar passar dig som jobbar inom kommunal verksamhet, tandvård, hälso- och sjukvård, och som vill öka din tillgänglighet gentemot patienter och invånare. Aurora teleQ bidrar till ett smidigare arbetsflöde och minskar upplevelsen av stress. Patienter och invånare upplever en förbättrad tillgänglighet och service och samtitidigt skapar systemet en bättre arbetsmiljö.

Här kan du läsa mer hur teleQ skapar nytta hos Linköpings Tandvårdsteam, Värnamo kommun och Capio.

Vi på Aurora gillar digitalisering, för oss är det självklart att vi ska nyttja de möjligheter som modern teknik, AI och digitala stöd ger oss. Vården kan avlastas och effektiviseras  genom automation och självservice, som i många fall även skapar flexibilitet för patienten. Dock ska vi inte glömma bort den mänskliga kontakten i vår digitaliseringsiver, ibland blir det mest effektivt med ett personligt samtal. Det är viktigt att fundera över vilket kontaktsätt som passar bäst i olika sammanhang för att skapa verklig nytta för vård- och omsorgspersonalen och samtidigt skapa en ökad tillgänglighet för oss invånare.

Vill du diskuetera detta eller andra spännande områden är du varmt välkommen att komma förbi och ta plats i en av våra fåtöljer. Vi kommer även att presentera ett spännande föredrag om ”det viktiga samtalet” i konferensprogrammet, mer information om detta kommer inom kort.

Vi ses i Göteborg!

 

Kostnadsfritt deltagande på Vitalis 2024 

Registrera dig via denna länk och få gratis inträde till Vitalis. Klicka här för gratis inträde. 

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär