Inspiration

Här delar vi med oss av nyheter, kundberättelser, artiklar och bloggtexter – helt enkelt innehåll som vi hoppas kan inspirera och generera idéer. Har du förslag på intressanta områden att skriva om – hör av dig!

Därför ska verksamhetschefen satsa på en digital plattform på vårdcentralen

Sjukvården är ett exempel på en verksamhet som i grunden förändras genom digitaliseringen, nya hjälpmedel kommer till både för rutinsjukvård och mer specialiserad avancerad sjukvård. Samtidigt finns tecken på att digitaliseringen och de nya digitala verktyg och system som finns tillgängliga inte enbart bidragit till en bättre sjukvård. Digitaliseringens roll i hälso- och sjukvården Hälso-…

Läs mer

Typ av innehåll

Välbesökt webinar om SMS och video

Förra veckan arrangerade vi ett webinar om funktionerna SMS och video i Aurora teleQ. Intresset var stort, nära 300 personer deltog och lyssnade på våra…

Läs mer

Bättre arbetsmiljö med Aurora teleQ

Capio Vårdcentral Kungsholmen använder Aurora teleQ. Tuija Peltonen, verksamhetschef på Capio och Linda Barthelsson, verksamhetsutvecklare på Aurora Innovation berättar om hur Aurora teleQ förbättrat arbetsmijön på vårdcentralen.

Läs mer

Aurora Innovation om videoväxling i Aurora teleQ

Videoväxling är ett effektivt sätt att gå från telefonsamtal till video vid kontakt med vården.

Läs mer

Lindas tre bästa tips på tillgänglighet

Vår tillgänglighets expert Linda Barthelsson bjuder på 3 smarta tips om hur du effektiviserar din telefontillgänglighet. Läs mer om hur Linda med kollegor kan hjälpa dig minska stressen och öka kundservicen.

Läs mer

Tre användningsområden för video i Aurora teleQ

I den här filmen kommer vi att gå igenom 3 användningsområden för video i Aurora teleQ:
1. Bokning av videosamtal via webben
2. Videoväxling
3. Återbesök via video.

Läs mer

Att lyckas med ditt videosamtal

Videosamtal på dina villkor.
Ibland räcker inte ett telefonsamtal. I den här videon går vi igenom framgångsrika tips för att genomföra videosamtal med människor i behov av vård.

Läs mer

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Den_moderna_vårdcentralen

Din guide till den moderna vårdcentralen.

I denna Guide kan du läsa om utmaningarna för vårdcentralen, kompetenser som behövs för att lösa den, modern teknik som möjliggör, vad politikerna säger och få en inblick i Norges primärvård.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär