Push

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Marknadens smartaste svarsgrupper i Aurora teleQ

Push ger dig och dina användare en flexibel telefonilösning tack vare att Push gör det möjligt att besvara samtal även om man inte sitter vid datorn. Samtalen kopplas fram till handläggarens telefon och behöver inte knytas till specifika telefoner eller arbetsplatser.

Personalen kan logga in i svarsgruppen med hjälp av en dator eller direkt via en telefon. Eftersom personalen kopplar in sig i svarsgruppen via sin telefon behöver de varken ha tillgång till en fast arbetsplats eller fördefinierad telefon. Jobbar du i en organisation där dina anställda inte alltid sitter framför en dator? Då är funktionen Push i Aurora teleQ ditt självklara val.

Flexibel hantering av telefonkö

Push bygger på funktionen Väntkö. Det innebär att organisationen parallellt kan arbeta med handläggare som befinner sig vid en dator och personal som behöver vara mer rörliga. När den kontaktsökande har ringt verksamheten placeras samtalet i kö och återfinns i samtalslistan för verksamheten. När en handläggare är ledig pushas samtalet ut till denne alternativt när en handläggare känner sig redo så plockar handläggaren samtalet från samtalslistan i Aurora teleQ.

Funktionen passar perfekt för exempelvis organisationer med olika typer av jourverksamhet. Jourpersonalen nås på ett och samma nummer, oavsett vilka som bemannar jouren eller hur många det är. Detta innebär mindre ställtider, manuella listor och onödig administration.

 

Fördelar med Push:

  • Alla personer i svarsgruppen nås på ett och samma nummer
  • Flexibelt, vårdpersonalen kan arbeta från valfri telefon
  • Det är enkelt att ändra eller lägga till personer i svarsgruppen
  • Snabbt och smidigt att logga in, alla har en personlig inloggning
  • Passar med fördel de verksamheter med personal ”på språng”

 

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär