Aurora Innovation - It's about time

Vi på Aurora Innovation hjälper hälso- och sjukvården att maximera sin tillgänglighet

Vi brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Vår digitala plattform för patientkontakt innehåller allt från återuppringning, chatt och video till bokning och dialog via webben, och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill helt enkelt göra livet lite lättare för både patienter och vård.

Aurora Innovation är dotterbolag till Aurora Invest och grundades 2005 i Uppsala, där vi har vårt huvudkontor. Idag är vi drygt 90 anställda och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra anställda arbetar inom produktutveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 6 000 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad. 

Vi arbetar nära våra partners, både med applikationspartners som skapar ett ännu större kundvärde genom integrerade funktioner, och med försäljningspartners där vår lösning, Aurora teleQ, adderar värde i deras erbjudande. Vi är en del av ett digitalt ekosystem som tillsammans skapar värde för patienter och vård.

Våra värdeord är ”Samarbete, Mod och Enkelhet” och dessa genomsyrar vår verksamhet, både internt och externt. Vi söker ofta efter nya medarbetare som vill hjälpa oss att skapa ännu mer samhällsnytta, läs mer på vår sida Jobba hos oss.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär