Vidareutbildning & verksamhetsutveckling

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Vidareutbildning

Utöver uppstartsutbildningen ger vi dig som kund tillgång till kontinuerlig vidareutbildning för att du och dina användare hela tiden ska ha kännedom om ny funktionalitet i Aurora teleQ. Vidareutbildningen är för dig som har arbetat i systemet ett tag och känner dig redo för att utveckla ditt arbetssätt. Här går vi bland annat igenom senaste nyheterna i våra tjänster. 

Vi anpassar utbildningen efter behov med fokus på statistik och förbättringar och ger rekommendationer kring hur du utnyttjar systemets alla smarta funktioner optimalt. Fördjupningsutbildningen kan genomföras på plats eller via webb på distans. Om ni har flera verksamheter går det bra att utbildas samtidigt.

Verksamhetsutveckling: Våra tjänster hjälper dig att nå maximal tillgänglighet

Våra duktiga och erfarna verksamhetskonsulter finns med på hela resan med Aurora teleQ och erbjuder hjälp med kontinuerlig verksamhetsutveckling. Med deras hjälp får du möjlighet att ytterligare vässa såväl systemets prestanda som era interna processer. Våra verksamhetskonsulter har lång erfarenhet och samlad kunskap från många olika användare, på detta sätt får du tillgång till best practise kring hur andra använt Aurora teleQ så smart och effektivt som möjligt.

 

Vi erbjuder följande tjänster och utbildningar:

 • Nystart i Aurora teleQ
 • Kompletterande Administratörsutbildning
 • Aurora teleQ-råd
 • Användarträffar
 • 15 + 15 Kortare digital utbildning på specifikt tema
 • Konsultuppdrag

 

Nystart i Aurora teleQ

Denna utbildning riktar sig till både till verksamhets-/och Aurora teleQ-ansvariga, och ger en unik möjlighet att med hjälp av våra erfarna tillgänglighetsexperter öka verksamhetens resurseffektivitet och på så sätt förbättra arbetsklimatet och samtidigt öka tillgängligheten för patienterna. 

Vi inleder med ett inspirationstillfälle med tillgänglighet- och verksamhetsfokus, på plats eller digitalt.

På begäran analyserar vi de verksamheter med sämst tillgänglighet och/eller där behov har identifierats. 

Därefter går vi igenom djupanalyserna med respektive verksamhet. Vi tittar på områden som statistik, bemanningsförslag för hur man skapar ett dynamiskt och effektivt arbetssätt i Aurora teleQ, men även hur man bör schemalägga och med vilka små medel man kan skruva upp sin tillgänglighet.

Vår erfarenhet säger att en god tillgänglighet startar med en verksamhetsanalys där vi tillsammans ser över verksamhetens kommunikativa arbetsflöden i kontakten med patienten. Analysen identifierar tidskrävande och ineffektiva flöden och processer och hittar områden där vi kan frigöra tid och resurser i verksamheten. 

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss

 

Kompletterande administratörsutbildning

Denna utbildning är för dig som jobbar som administratör i Aurora teleQ. Du har kanske blivit upplärd av en kollega eller "ärvt" rollen som administratör och känner att du har behov av att lära dig mer. Under utbildningen går vi igenom hur du hanterar användare, gör schemaändringar, hanterar ärenden samt uppdaterar dig på de senaste nyheterna i Aurora teleQ. 

Slutligen ger vi dig en genomgång av våra rapporter och vilken statistik du kan få ut. Utbildningen är tre timmar och kan ges fysiskt eller på distans.

Aurora teleQ-råd

Vi på Aurora Innovation arbetar verksamhetsnära. Det betyder att vi har ständig dialog med våra kunder för att följa och förstå hur våra lösningar fungerar ute i verksamheterna. Här har kunderna möjlighet att vara med och påverka genom att vara piloter, super users, få direktkontakt med oss som leverantör även ta del av hur man löst problem hos andra kunder. 

Målet för detta forum är att öka möjligheten att använda Aurora teleQ så smart och effektivt som möjligt, och härigenom få ökad tillgänglighet till vården för människor i behov av vård och bättre arbetsmiljö för vårdpersonalen. 

 

Användarträffar

Aurora Innovation håller i användarträffen och ger bland annat tips och trix för att jobba smartare i Aurora teleQ. Vi ges även möjlighet att visa upp nya och befintliga tilläggstjänster samt andra nyheter i Aurora teleQ. Aurora innovation formar agendan i samråd med beställande kund. 

 

15 + 15  Kortare digital utbildning på specifikt tema

15 min genomgång, 15 minuter frågestund

Exempel på tema:

 • Schema i Aurora teleQ
 • Våra vanligaste rapporter i Aurora teleQ
 • Olika möjligheter att stänga i Aurora teleQ
 • Video i Aurora teleQ
 • Inspelning och aktivering av meddelanden i Aurora teleQ 

Konsultuppdrag

Varierande uppdrag som anpassas efter kundens behov.  

Exempel på uppdrag: 

 • Se över tillgängligheten och komma med åtgärdsförslag
 • Bidra med erfarenhet och göra förändringar i svarsmenyer
 • Meddelandeinspelning
 • Delaktighet i större standardiseringsprojekt 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär