Web Entrance

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Enkel ingång via webben – Aurora teleQ Web Entrance

Låt patienten boka tider och göra enklare ärenden när som helst via webben

För att öka tillgängligheten till vården än mer, varför inte erbjuda en kontakt via webben? Med hjälp av Web Entrance kan patienten nå vården när som helst på dygnet och själv genomföra enklare ärenden, som att boka en tid för återuppringning eller videosamtal, lämna återbud och andra meddelanden eller lämna begäran om att förnya recept.

Fördelar både för patienter och vårdpersonal

För patienten innebär Web Entrance många fördelar. Kanalen är alltid tillgänglig och patienten kan kontakta vårdenheten på en tid som passar, något som ökar upplevelsen av hög tillgänglighet och service. Den möjliggör kontakt med vården även för den som har en hörselnedsättning eller befinner sig i en bullrig miljö och det kan upplevas som enklarare att välja tider, lämna information och svara på frågor utan tidspress.

Återuppringningssamtal och andra ärenden samlas i Aurora teleQ tillsammans med övriga kontakter till verksamheten, vilket förenklar för vårdpersonalen som arbetar i sitt ordinarie gränssnitt och inte påverkas av att patienten fått ytterligare en ”väg in” till vården.

Skräddarsytt webbformulär

Web Entrance fungerar som ett webbformulär som visas på den sida som verksamheten önskar. Verksamheten skapar de frågor som patienten fyller i. Eftersom dessa frågor går att skräddarsy kan mottagningen bestämma vilken information patienten ska lämna i samband med bokning av återuppringning eller annan kontakt. Härigenom ges mottagningen ytterligare möjlighet att hantera sina ärenden effektivt.

Patienten fyller i webbformuläret och väljer en lämplig dag och tid för att bli uppringd/kontaktad (utifrån verksamhetens eget schema), anger sina kontaktuppgifter samt eventuell ytterligare information som mottagningen valt att fråga efter. När all information är ifylld skapas ett ärende i Aurora teleQ. Handläggaren hanterar ärendet precis som andra kontakter i Aurora teleQ.

Fördelar med Web Entrance:

  • Kanalen är alltid tillgänglig
  • Skräddarsydda frågor inför patientkontakten
  • Ökad service

 

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär