Röstbrevlåda Plus

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

En röstbrevlåda med det lilla extra

Röstbrevlåda Plus är en röstbrevlåda med det lilla extra. En funktion som ökar sannolikheten att verksamheten får all den information som behövs. Med Röstbrevlåda Plus får du en telefonlösning som hjälper organisationen att öka tillgängligheten och optimera fördelningen av personalresurser.

Genom att låta patienterna själva medverka i enklare ärenden, och lämna viss information direkt i systemet om exempelvis en avbokning, kan verksamheten frigöra tid som med fördel kan ägnas åt andra arbetsuppgifter. Denna tillgänglighet ökar även sannolikheten att verksamheten får in avbokade tider som kan erbjudas andra patienter. Det kallar vi bra telefonservice!

Alltid rätt nummer

Att hantera till exempel avbokningar av tider via en ”vanlig” röstbrevlåda kan dock vara både tidskrävande och omständligt. Med Röstbrevlåda Plus kan verksamheten låta den inringande själv knappa in sitt person- och telefonnummer direkt via telefonen i kombination med ett röstmeddelande. Det är även möjligt att utelämna röstmeddelandet och låta den som ringer endast knappa in tex person- och telefonnummer. Denna telefonservice lämpar sig mycket väl exempelvis för avbokningar av tider, receptförnyelser och sjukanmälningar av den egna personalen.

Röstbrevlåda Plus minskar felmarginalen

Genom att använda funktionen minimerar verksamheten riskerna för fel. Eftersom den kontaktsökande knappar in viss information minskar risken för att handläggaren exempelvis inte förstår eller hör vad som sägs eller att den kontaktsökande missar att lämna någon viktig information. Om behov finns är det enkelt att ringa upp den kontaktsökande eftersom telefonnumret redan är inknappat.

Fördelar med Röstbrevlåda Plus:

  • Ökar verksamhetens tillgänglighet
  • Minimerar risken för felaktigheter eller missad information
  • Inga missförstånd gällande personnummer eller telefonnummer
  • Effektiviserar verksamhetens arbetsprocesser

 

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär