Call Duo

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Call Duo – låt dina patienter välja

Med Aurora teleQ och Call Duo kan du erbjuda dina patienter en telefontjänst som innehåller både telefonkö och återuppringning. Låt den kontaktsökande välja mellan att vänta kvar i en telefonkö eller bli uppringd på en angiven tid. Vi vet att ingen individ är den andre lik. Vissa tycker att det är bekvämt och praktiskt att bli uppringda, andra vill hellre stanna kvar i telefonkö.

Telefonkö eller återuppringning – i kombination eller fristående

Call Duo förbättrar och optimerar tillgängligheten för serviceinriktade organisationer. Call Duo innehåller både väntkö och återuppringning. Dessa funktioner kan användas fristående eller i kombination. Call Duo kan alltså vid behov användas enbart för väntande samtal eller för återuppringning, alternativt att den kontaktsökande själv väljer eller då telefonkön är full erbjuds återuppringning. Oavsett val blir resultatet att organisationen ökar sin flexibilitet och tillgänglighet.

Ökad tillgänglighet

Lösningen Call Duo upplevs som positiv bland de kontaktsökande mycket tack vare valfriheten. De får själva välja om de vill stå i telefonkö eller bli uppringda. Dessutom får de kontinuerlig information om när deras samtal kommer att betjänas, om de står kvar i kö. Call Duo är ett smart val för både din organisation och dina patienter.

Fördelar med Call Duo:

  • Valfrihet ger nöjdare patienter
  • Enkelt att hantera toppar i telefonin
  • Smart val för både dig och dina patienter
  • Enheten väljer vilka meddelanden patienten får höra när de väntar och hur ofta de spelas upp

 

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär