Integrationer för ett ökat kundvärde 

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Integrationer med andra system

Vårdgivare står inför utmaningen att hitta en balans mellan direkt patientvård, telefonsamtal och digital vård, samt att hitta optimala digitala verktyg och lösningar. Dessutom är hanteringen av isolerade kommunikationskanaler och icke-sammanlänkande lösningar kostsamt. Om digitaliseringen ska göra en skillnad i människors liv måste olika kanaler som chatt, röst, textmeddelanden, sensorer, triageringstjänster, medicinska journalsystem, etc. integreras på ett noggrant övervägt sätt.

Vi tror på att göra kommunikationskanalen så smidig som möjligt för både patient och vårdgivare. För att kunna göra detta och kontinuerligt förbättra arbetet integrerar vi aktivt med andra högkvalitativa produkter och system.

 

Automatisering och självbetjäning möjliggjord av Aurora teleQ API

Vi erbjuder sömlös integration med hjälp av Aurora teleQ API. Vår API gör det möjligt för andra plattformar och system att skapa uppgifter inom vårt system – skapar en kontaktkanal för att nå vårdgivaren.

 

Beslutsstöd och information

Aurora teleQ är integrerat med flera medicinska journalsystem och andra system för beslutsstöd och information för att underlätta åtkomst till medicinska data under pågående patientkontakt.

 

SSO och katalogsynkronisering

Vi tillämpar också SSO och katalogsynkronisering för en smidig ingångspunkt i hälso- och sjukvårdssystemet, utan onödig administrativ hantering inom sjukvården.

 

Många års erfarenhet

Vi har många års erfarenhet av att hantera patientkontakter med enkla, användarvänliga gränssnitt, både för patienter och vårdgivare. Vi vet vad som krävs för att koppla ihop splittrade kommunikationskanaler mellan patienten och sjukvårdssystemet till en helhetslösning.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär