Väntkö

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Flexibel telefonkö med Aurora teleQ Väntkö

Väntkö innebär att den som söker kontakt via telefon väntar i en kö. Ingen specifik information behöver lämnas, vilket är en fördel om den som ringer vill vara anonym eller har problem med knapptryckningar i en telefondialog. När det är dags för samtalet väljer handläggaren samtalet med ett enda klick i Aurora teleQ.

Organisationen kan välja om och hur ofta automatiska kömeddelanden ska spelas upp. Könotiser som kan användas är bl.a. beräknad väntetid, antal samtal framför i kön och/eller verksamhetens eget meddelande, till exempel att informera den kontaktsökande att det går att få information på verksamhetens hemsida.

God överblick över alla väntande samtal

Handläggaren har full översikt över hur många som försöker komma fram och hur länge de stått i telefonkö, och kan själv bestämma vilket samtal som ska betjänas och när. Genom att be den kontaktsökande om tex personnummer, kan handläggaren se denna information innan hen plockar fram ett samtal. På så vis kan handläggaren var mer förberedd inför samtalet.

För att underlätta bemanningen av väntkön finns omfattande men lättanvända statistikrapporter. Aurora teleQ kan bland annat visa vid vilken tidpunkt som verksamheten får in flest samtal.

Koppla samman enheter till samma telefonkö

För att ytterligare kunna samarbeta kan ni koppla flera enheter till samma telefonkö. Det krävs ingen gemensam växel eller gemensam operatör, vilket gör att handläggare på olika arbetsplatser kan betjäna samma telefonkö.

Fördelar med Väntkö:

  • Full koll på alla inkommande samtal
  • Den kontaktsökande behöver inte göra några knappval eller ge ytterligare information inför samtalet
  • Tysta telefoner
  • Möjlighet att samarbeta kring inkommande samtal
  • Kan med fördel användas av de som har korta väntetider

 

Hur ser behoven ut i din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär