Chatt

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Ökad tillgänglighet med chatt

En stor del av dagens patienter letar efter tjänster på nätet, de vill att det ska vara enkelt att nå vården. Därför är det viktigt att erbjuda en lättillgänglig och personlig patientkontakt. Genom att använda chatten i Aurora teleQ kan vårdenhetens tillgänglighet öka samtidigt som målgruppen breddas.

Många vägar in

Idag kommunicerar många, framför allt unga, mer via nätet än via telefon. Att ha flera olika kanaler och ingångar öppna för vårdsökande ökar servicegraden samtidigt som det innebär en stor tidsvinst för vårdenheten att arbeta i en och samma plattform. Dessutom möjliggör chatten för fler att nå vårdenheten, exempelvis personer med en funktionsnedsättning.

Lätt att integrera

Personen som söker kontakt initierar chatten via en hemsida. Chatten är lätt att integrera på valfri webbplats. All patientkommunikation sker i Aurora teleQs gränssnitt för vårdpersonalen och inga nya fönster öppnas. Chatten i Aurora teleQ går att schemalägga på egna, separata tider eller samtidigt som samtalsbokningen.

Fördelar med Chatt:

  • Ger patienter både bättre och effektivare service
  • Ökar verksamhetens tillgänglighet
  • Lättillgänglig och personlig service
  • Enkelt sätt att nå ut till en bredare målgrupp
  • Patienter kan få snabba svar på enkla frågor
  • Samlar hela organisationens kommunikation i en och samma plattform

 

Låter det intressant för din verksamhet? Välkommen med din förfrågan.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär