Typ av innehåll

2024 news

Vårens nyheter i Aurora teleQ

2024-01-30

by Pia

Våren 2024 blir en storslagen sådan, med flera nya funktioner och uppdateringar av Aurora teleQ. Vi hoppas att ni ska tycka att Aurora teleQ blir ännu bättre, och vi ska självfallet berätta mer om vad ni har att vänta er i de kommande nyhetsbreven och i våra digitala kanaler. Vi vill även passa på att redan nu pusha för våra webbinarier under våren där vi berättar mer om allt som sker, och svarar på frågor som ni har. Självfallet kommer vi även att vara på Vitalis 2024, hoppas vi ses där!  

Flerpartssamtal Video

Vid videosamtal kan upp till tre till parter bjudas in för att delta i samtalet, exempelvis om tolk eller expert bör delta i samtalet.   

Videorapport 

Nummer fyra av våra nya rapporter. Möjlighet att ta ut information / statistik kring genomförda videosamtal.  

Både Flerpartssamtal Video och Videorapporter finns redan nu att testa! Om ni önskar testa dessa funktioner hör av er till er kontaktperson. 

Nytt utseende 

Flera delar i Aurora teleQ får ett modernare och mer användarvänligt utseende. Bland annat kommer headern, Mina Inställningar, och Web Entrance få nya och mer intuitiva utformningar. 

Säkerhetsförättningar  

Tidigare kommunicerade säkerhetsförbättringar kommer nu att implementeras. För mer information, se tidigare publicerad nyhet 

En ny SKR-rapport 

I och med de nya riktlinjerna för rapportering av kontakt samma dag (del av vårdgarantin), kommer det finnas möjlighet att få ut de värden som efterfrågas, så att rapportering av data blir enklare. 

Filtrering på personnummer 

Möjligheten kommer finnas att filtrera inkommande samtal baserat på personnummer, och bidra till att inkommande samtal hamnar hos rätt mottagare från start. Detta är en utökning av dagens funktion Filtrering av telefonsamtal.  

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär