Typ av innehåll

Skärmavbild 2023-01-27 kl. 10.19.57

Hoppas att vi ses på Vitalis 2024!

2024-02-19

by Pia

Hos oss får du tid att prata!

Precis som tidigare år, så kommer vi på Aurora Innovation finnas på plats på Vitalis mässgolv, och vill gärna träffa dig. Vi finns i monter nr B09:07, kom gärna förbi, säg hej och ta en kaffe!

Under våren har vi släppt en massa nyheter för att göra teleQ ännu lite bättre. Bland annat finns nu flerpartsamtal tillgängligt i vår videolösning, och inkommande samtal kan filtreras baserat på personnummer. Detta och mer därtill kan du titta på och testa i vår monter! Våra lösningar passar dig som jobbar inom kommunal verksamhet, tandvård, hälso- och sjukvård, och som vill öka din tillgänglighet gentemot patienter och invånare och samtidigt få en bättre arbetsmiljö för medarbetarna.

Här kan du läsa mer hur teleQ skapar nytta hos Linköpings Tandvårdsteam, Värnamo kommun och Capio.

Vi på Aurora gillar digitalisering, för oss är det självklart att vi ska nyttja de möjligheter som modern teknik, AI och digitala stöd ger oss. Vården kan avlastas och effektiviseras  genom automation och självservice, som i många fall även skapar flexibilitet för patienten. Dock ska vi inte glömma bort den mänskliga kontakten i vår digitaliseringsiver, ibland blir det mest effektivt med ett personligt samtal. Det är viktigt att fundera över vilket kontaktsätt som passar bäst i olika sammanhang för att skapa verklig nytta för vård- och omsorgspersonalen och samtidigt skapa en ökad tillgänglighet för oss invånare.

Glöm inte bort samtalet när vården digitaliseras! Vi presenterar ett samtal med Lena Runius Bernström i Vitalis konferensprogram

Torsdag den 16/5 har vi den stora äran att få samtala med Lena Runius Bernström om den viktiga personliga dialogen mellan vård och patient i Vitalis konferensprogram. Lena är sjuksköterska och fd verksamhetschef för Vårdguiden i Region Jämtland Härjedalen, hon är uppmärksammad för sina viktiga insatser för att utveckla telefonrådgivningen och sjukvårdsupplysningen. Under ledning av Clara Landahl från Aurora Innovation diskuterar vi värdet av ett personligt samtal för patienten, men även vad dialogen medför för vårdpersonalen. Digitalisering och teknik är fantastiska verktyg men ibland blir det mest effektivt med ett personligt samtal.

Aurora medverkar i Vårddjungelns livesända podcasts under Vitalis

Vi är så glada över att få medverka i inte mindre än tre avsnitt av Vårddjungeln, en podcast från Vården.se under Vitalis. Poddarna sänds live från mässgolvet och handlar om allt från värdeskapande integrationer, innovationer och vårdens arbetsmiljö.

Tisdag kl 11:00 sänds ”Innovation med syfte att krossa den onödiga administrationen” med Gustaf Leijonhufvud, barnläkare, styrelseordförande och ägare av Aurora Innovation och på onsdagen kl 14:30 är det dags för vår nya VD, Jonas Ahlkvist, att prata om framtiden, teknik, tillgänglighet och arbetsmiljö i ”Mission Possible – nöjdare patienter och bättre arbetsmiljö”. På onsdagen medverkar även Clara Landahl i podden ”Det digitaliserade vårdsystemet” om innovation och integration. Mer info kommer!

Ett ekosystem av partners

Vi på Aurora är stolta över att vara en del av ekosystemet som skapar nytta för vården, och tillsammans med våra partners gör vi vården ännu mer tillgänglig och arbetsmiljön bättre för medarbetarna. På Vitalis kommer några av våra partners finnas i vår monter, på tisdagen den 14/5 är vi glada över att ha Diwiton på plats och på onsdagen den 15/5 träffar ni Telia hos oss. Välkommen in, ta en kaffe och delta i våra gemensamma tävlingar!

Välkomna till vår monter!

Vill du diskutera arbetsmiljö, tillgänglighet, digitalisering, vårdens integrationer eller andra spännande områden är du varmt välkommen att komma förbi och ta plats i en av våra fåtöljer och prata över en kopp kaffe.

Vi ses i Göteborg!

 

Kostnadsfritt deltagande på Vitalis 2024 

Registrera dig via denna länk och få gratis inträde till Vitalis. Klicka här för gratis inträde. 

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär