Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2017/09/eforvaltning-fb.png

Vi ställer ut på eFörvaltningsdagarna

2020-12-11

by Louise Wahlström

Den 11-12 oktober är det dags för eFörvaltningsdagarna, Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Vi kommer att ställa ut under båda dagarna. Dessutom får du inte missa när vår kund Svenska Kyrkan talar om hur de digitaliserade Jourhavande Präst med modulen chatt i Aurora teleQ.

Den här konferensen är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. Årets tema är Digital transformation 2.0 och kommer att hållas på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Här hittar du oss på eFörvaltningsdagarna

Vi på Aurora Innovation kommer att finnas på plats båda dagarna. Du hittar oss i Monter T01:14. Passa på att prata med en säljare om våra nyheter i Aurora teleQ och Aurora spondi. Har du en fråga du vill ha svar på så finns vi där för dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Läs mer om dagen – klicka här

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär