Typ av innehåll

Almedalen 1

Vi är på plats under Almedalsveckan

2024-06-07

by Lisa Öhberg

Vi ses i Visby!

Vi på Aurora Innovation är på plats under Almedalsveckan och ser fram emot att prata om vårdens tillgänglighet och hur vi kan förbättra både för patienten och vårdpersonalen. Vi vill att rådgivningssjuksköterskan ska få ett planerat arbetssätt genom att vi leverantörer samarbetar och tillsammans tar ansvar för att inte bara skapa nya vägar in till vården, vi måste även ta hänsyn till vårdpersonalens perspektiv.

Vår VD Jonas Ahlkvist deltar i ett rundabordssamtal om hur vi kan öka tillgängligheten i vården

Om du är på plats i Visby på tisdagen den 25 juni kl 10:30 är du välkommen att lyssna och diskutera tillgänglighet och vårdköer tillsammans med oss och ett antal andra representanter från vården, se deltagarlistan nedan. Samtalet äger rum i ”Arla-rummet” på Wisby Strand Congress & Event, Donnersgatan 2. Läs mer i Almedalsprogrammet.

Medverkande:
Daniel Forslund, Utvecklingsansvarig digitalisering och innovation, Vårdföretagarna
Marina Tuutma, Andra vice ordförande, Läkarförbundet
Sara Banegas, Chefsläkare, Praktikertjänst
Jonas Ahlkvist, VD, Aurora Innovation
Gustaf Drougge, VD, Synaps
Stefan Szugalski, Moderator, Vården.se

Vill du ta en kaffe, en lunch eller ett samtal i vimlet?

Vi är väldigt intresserade av frågor som berör tillgänglighet, arbetsmiljö och effektivitet i vården samt hur AI, teknik och digitalisering kan spela en roll i detta. Är du det också kanske vi ska kroka arm i Visby för att diskutera hur vi tillsammans kan forma framtidens vård?!

Hör av dig via formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi ses på Gotland!

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär