Typ av innehåll

|Välkommen till Vitalis!||||||

Välkommen att träffa oss på Vitalis!

2022-05-16

by Lisa Öhberg

I år ser vi fram emot att ses ”live” på mässgolvet på Svenska Mässan i Göteborg. Vi finns på plats i monter B08:21 och har spännande nyheter att visa! Vad sägs om en ny version av vår webbokning, Aurora teleQ Web Entrance, där patienten kan nå vården när som helst på dygnet och själv genomföra enklare ärenden, som att boka en tid för återuppringning eller videosamtal, lämna återbud och andra meddelanden eller lämna begäran om att förnya recept?

Vi pratar gärna om våra rådgivningstjänster såsom ”att leda i teleQ” där vi hjälper verksamheter att utveckla sina arbetssätt och processer eller hur vi integrerar mot andra system för att skapa nytta för både patienter och medarbetare i vården. Och vi vill mer än gärna höra vad som hänt hos dig och er sedan sist vi sågs i Göteborg.

På onsdagen den 18/5 kl 13:30 får vi besök av Doctrin i vår monter. Vi pratar om hur våra system gemensamt kan skapa smartare vårdmöten. Kom förbi så bjuder vi på en fika!

På onsdagen den 18/5 kl 16:30 – 17:00 pratar vår kund, region Norrbotten om hur de breddinförde Digitalen, en digital ingång till alla regiondrivna hälsocentraler. De var först ut med att skapa sömlöst flöde för hälsocentralernas listade patienter, samtidigt som utbildning och införande skedde mitt under en pågående pandemi. Missa inte den spännande föreläsningen! Läs mer om projektet här: Ökad tillgänglighet till vården för invånarna i Norrbotten med Aurora teleQ och Platform24 — Aurora Innovation

Vill du besöka Vitalis och oss? Använd gärna vår länk för att skapa en kostnadsfri entrébiljett här: Länk till Vitalisbiljett.

Länk till Vitalis hemsida: Vitalis – Nordens ledande eHälsomöte

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär