Typ av innehåll

utnarm

Utnarm 2022

2022-10-18

by Louise Wahlström

Den 10 november är det dags för den årliga karriärmässan Utnarm i Uppsala. Mässan drivs av studenter och riktar sig till studenter vid Uppsalas teknolog- och natuvetarkår. Aurora Innovation kommer att medverka på mässan som äger rum i Ångströmslaboratoriet.

Utnarm är den största karriärmässan i Uppsala där 10.000 studenter och omkring 100 företag samlas årligen för att nätverka. De två veckorna innan mässan arrangerar några företag även egna event, som kan vara allt från lunchföreläsningar till arbetsplatsbesök och casekvällar.

Aurora Innovation har medverkat sedan flera år tillbaka och lyckats rekryterat flera talanger genom mässan. Vi ser det som ett ypperligt tillfälle att berätta om Aurora Innovation och vår produkt Aurora teleQ och hur vi hjälper hälso- och sjukvården att maximera sin tillgänglighet. Vi ser framemot att träffa alla studenter som brinner precis som oss för att skapa samhällsnytta med hjälp av modern teknik och digitalisering!

Är du intresserad av att arbeta hos Aurora Innovation? Vi söker nya medarbetare som vill hjälpa oss att skapa ännu mer samhällsnytta, läs mer på vår sida Jobba hos oss.

Träffa oss på mässan:

Var: Hus 10, Ångströmslaboratoriet

När: 10 november kl.9-16

För mer information om Utnarm klicka här!

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär