Typ av innehåll

Per Broman

Aurora Innovation välkomnar Per Broman till styrelsen

2022-10-26

by Lisa Öhberg

Aurora Innovation fortsätter sin expansiva resa och förstärker styrelsen ytterligare genom att engagera Per Broman. Per arbetar idag på Microsoft med ansvar för försäljningen mot kommuner och myndigheter i Sverige. Per har lång erfarenhet av Telekom-området, både i Sverige och internationellt, bland annat genom olika roller på Telia Sverige, varav den senaste som Head of Sales Public Sector Sweden. Erfarenheten av internationellt arbete och försäljning inom teknik mot offentlig sektor gör Per till ett utmärkt tillskott i Aurora Innovations styrelse.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Per till styrelsen, jag är övertygad om att hans erfarenhet av försäljning och djupa tekniska kunskap inom både mjukvara och telekom starkt kommer bidra till Auroras utveckling, säger Gustaf Leijonhufvud, styrelseordförande i Aurora Innovation.

– Jag har en stark övertygelse om att vi löser samhällets utmaningar till stor del med hjälp av digitaliseringens möjligheter, säger Per Broman. Jag är en driven och engagerad person som vill göra skillnad, och att få bidra till vårdens utveckling ska bli både lärorikt och roligt, säger Per.

Per påbörjar sitt uppdrag den 1 november 2022.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär