Typ av innehåll

Smile

Smile Tandvård förbättrar tillgängligheten till sina kliniker med hjälp av kommunikationsplattformen Aurora teleQ och mobiloperatören Tre

2022-11-29

by Louise Wahlström

Den snabbväxande tandvårdskedjan Smile Tandvård har tecknat ett avtal med Aurora Innovation och telefonipartnern Tre för att ytterligare förbättra tillgängligheten till sina kliniker. Avtalet omfattar tjänsterna tidsbokad callback och röstbrevlåda och rullas ut i snabb takt. Redan i slutet av 2022 beräknas Aurora teleQ vara i bruk på samtliga kliniker i Sverige.

Genom de nya tjänsterna får den som söker kontakt med en Smile-klinik alltid svar och ges en möjlighet att boka en tid då kliniken återkommer, kunden behöver inte vänta i telefonkö eller ringa på nytt. De planerade återuppringningssamtalen fördelas enligt klinikens bemanning och personalen kan lugnt ta ett samtal i taget. Smile Tandvård förbättrar på detta sätt såväl kundservice som arbetsmiljö.

Smiles mål är att ge sina kunder Sveriges bästa och modernaste tandvård, de satsar samtidigt på att bli en ledande paneuropeisk tandvårdskedja, båda dessa ambitioner underlättas genom den förbättrade kundtillgängligheten som avtalet med Aurora och Tre möjliggör. Det är även viktigt för Smiles ledning att kunna ta ut statistik och rapporter som underlag för ständig förbättring av verksamheten. Tandvårdskedjan utökas kontinuerligt med nya kliniker vilket gör det viktigt att snabbt kunna komma igång med gemensamma rutiner för nya enheter. Även detta möjliggörs av det användarvänliga systemet Aurora teleQ, det går snabbt och enkelt för ny personal att börja jobba med systemet.

Aurora Innovations lösning, Aurora teleQ, har använts för att förbättra vårdens tillgänglighet i nära 20 år. Avtalet med Smile öppnar upp för att även hjälpa tandvården med att öka sin servicegrad och tillgänglighet och samtidigt förbättra för klinikernas medarbetare.

– För oss är det viktigt att bidra till en säker och tillgänglig vård och tandvård och att underlätta vardagen för både kontaktsökande och personal. Tillsammans med våra partners arbetar vi ständigt med att öka tillgängligheten till all slags vård, säger Tapani Kyrki, VD, Aurora Innovation. Vi vill skapa ett ekosystem av partners för att kunna erbjuda moderna tjänster som gör stor skillnad i våra kunders vardag.

– För Tre innebär samarbetet med Aurora att vi breddar möjligheterna i 3Växel och att vi tillsammans kan lösa fler kundbehov, speciellt mot vårdsektorn där Aurora har jobbat under lång tid, säger Örjan Sandahl, produktchef på Tre.

 

Om Smile Tandvård

Smile tandvård erbjuder modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget har över 300 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Tyskland, Finland och Italien. Smile strävar efter att bygga en ledande paneuropeisk tandvårdskedja, nyligen förvärvades en kedja i Nederländerna och Portugal.

 

För mer information:

Maria Bergerbrant, Marketing Manager Smile Tandvård
Tel: +46 70 384 57 90

E-post: marknad@smile.se

 

Om Tre Sverige

Tre Sverige är en av Sveriges ledande mobiloperatörer som grundades med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Idag äger och driver Tre 3G-, 4G-, och 5G-nät.

 

Om Aurora Innovation

Aurora Innovation förbättrar tillgängligheten till vård och tandvård för patienter och kunder och skapar samtidigt en välfungerande arbetsmiljö för personalen. Aurora teleQ är en modern kommunikationslösning för hantering av patientkontakter som effektiviserar kommunikationsflödet mellan patient och vård. Det intuitiva och stabila samtalsbokningssystemet med tidsbokad återuppringning effektiviserar det vardagliga arbetet och medför minskad telefonstress för personalen. Den manuella administrationen minimeras och personalen får en lugnare arbetsmiljö och mer tid över för varje patient, något som ökar upplevelsen av hög service och kvalitet. Från huvudkontoret i Sverige och kontor i Finland, Nederländerna, Portugal och Spanien expanderar Aurora Innovation löpande sitt ledarskap in på nya europeiska marknader. För mer information, se www.aurorainnovation.com

 

För mer information:

Lisa Öhberg, Head of Marketing and Communication, Aurora Innovation

E-post: lisa.ohberg@aurorainnovation.com

 

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär