Typ av innehåll

|||||

Ses vi i Almedalen?

2020-12-11

by Louise Wahlström

I år firar Almedalen 50 år som Politisk arena. Ett av de hetaste ämnena som kommer diskuteras är vision 2025 och e-hälsa, hur vi i Sverige ska bli bäst på att använda digitaliseringen inom hälso- och sjukvården. Aurora Innovation kommer vara på plats och ta pulsen på bl.a. Vårdtorget (Burmeister). Vi kommer lyssna, ställa frågor och diskutera vår hjärtefråga – Tillgänglighet inom vården.

Vi har arbetat med tillgänglighet inom hälso- och sjukvården i över 20 år. Vår erfarenhet pekar på följande tre framgångsfaktorer:

  • Skapa en trygghet hos vårdpersonalen. Vi finns alltid med och stöttar våra användare. Allt från att utbilda dem i ett enkelt system till att svara på support eller utveckling av tillgängligheten av hela verksamheten. Vi sätter vårdpersonalen i fokus – det resulterar i en ökad tillgänglighet för patienter.
  • Enkelt och användarvänligt system, skapat för hälso- och sjukvården. Vi jobbar nära våra kunder och utvecklar efter deras behov. Därför erbjuder vår digitala plattform för patientkontakt flera kanaler i en och samma plattform, så som chatt, videosms och telefon.
  • Vi jobbar nära våra samarbetspartners för att kunna erbjuda sömlösa integreringar. Allt för att göra det enkelt för medarbetarna inom vården så att de kan fokusera på att hjälpa patienterna.

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kan vi bygga en mer tillgänglig vård och möjliggöra morgondagens vårdmöten. En nära och jämlik vård som underlättar både för patienterna och vården.

Ses vi i Almedalen?

För dig som vill komma i kontakt med oss innan, under eller efter kontaktar du oss enklast på info@aurorainnovation.com. Du kan också kontakta någon av oss direkt nedan.

Katarina Svensson
Katarina Svensson

CEO

Kristina Engdahl
Kristina Engdahl

Product Manager

Linn Jansson
Linn Jansson

Strategic Account Manager

Petra Månsson
Petra Månsson

Marketing Manager

Reine Åslander
Reine Åslander

Senior Business Developer

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär