Typ av innehåll

Mixed race little patient showing her perfect toothy smile while sitting dentists chair

Praktikertjänst, en av Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård, tecknar ramavtal med Tele2 och Aurora Innovation gällande telefoni och tjänster som skapar nytta för patienter och medarbetare.

2023-09-25

by Lisa Öhberg

Ramavtalet gäller från hösten 2023 och omfattar hårdvara (telefoner och headset), internetaccesser, fast och mobil telefoni samt tilläggstjänster såsom Aurora teleQ och Tele2växel. Tjänsterna kan avropas av alla enheter inom Praktikertjänst vilket innebär att vårdgivaren ytterligare kan förbättra sin tillgänglighet och service. Tele2 och Aurora Innovation vill genom avtalet tillsammans bidra till att ge Praktikertjänsts patienter en ännu bättre upplevelse och samtidigt förbättra arbetsmiljön för de anställda.

Genom att avropa ramavtalet får Praktikertjänst en enkel och smidig leverans av datanät och telekomtjänster med fördelaktiga paketeringar av funktioner och support. I avtalet ingår tillgång till Aurora teleQ, en kommunikationslösning som effektiviserar kontakten mellan vård och patient. Den som söker kontakt med en vård- eller tandvårdsenhet får alltid svar och ges en möjlighet att boka en tid då enheten återkommer, patienten behöver inte vänta i telefonkö eller ringa på nytt. De planerade återuppringningssamtalen fördelas enligt vårdenhetens bemanning och personalen kan lugnt ta ett samtal i taget.

– För oss är det viktigt att bidra till en effektiv, säker och tillgänglig vård och tandvård, säger Tapani Kyrki, VD, Aurora Innovation. Genom detta avtal kan alla enheter inom Praktikertjänst uppnå maximal tillgänglighet för kunder och patienter samtidigt som personalen får en bättre arbetsmiljö, något som bidrar till Praktikertjänsts målsättning att bygga en mer långsiktigt hållbar vård i Sverige.

Praktikertjänst har i avtalet ett dedikerat kundteam hos Tele2 med Account Manager, Service Manager, support och tekniker som tillsammans ser till att verksamheten får bästa möjliga nytta av sina kommunikationslösningar med Tele2.

– Jag har som målsättning att alltid göra mina kunder nöjda. Jag är väldigt engagerad i mina kundrelationer och jag ser fram emot att kunna erbjuda Praktikertjänst ännu bättre lösningar och tjänster inom telefoni, säger Magnus Gustafsson, ansvarig för samarbetsavtalet på Tele2.

 

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare, kooperativt ägt och styrt av 1 200 ledande praktiker – bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8 000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige. Läs mer på www.praktikertjanst.se.

 

Länk till pressinformation från Tele2: Praktikertjänst förlänger samarbetet med Tele2 – ska ge ökad service och bättre tillgänglighet – Tele2

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär