Typ av innehåll

|||||

Ny innovativ VD till Aurora Innovation

2020-12-10

by Louise Wahlström

I höst kliver Martin Ingels in som ny VD på Aurora Innovation, företaget som hjälpt hälso- och sjukvården med telefontillgänglighet i över 20 år. Martin kommer närmast från en roll som ansvarig för näringslivssamverkan på Innovationsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset.

En mer tillgänglig hälso- och sjukvård

Hälso- och sjukvården är mitt inne i en digital transformation, där regeringen med hjälp av den nya sjukvårdsreformen God och Nära vård bland annat vill stärka upp och göra primärvården mer tillgänglig för patienter. En mer tillgänglig, närmare vård kan tillsammans med nya arbetssätt i vården innebära att resurserna inom vård och omsorg kan användas bättre och därmed räcka till fler.

”Det finns enorma utvecklingsmöjligheter inom hälso- och sjukvården, i många olika dimensioner. Det var därför jag gav mig in i branschen från början”, säger Martin Ingels.

Framtidens hälso- och sjukvård

På Karolinska Universitetssjukhuset genomförs det med jämna mellanrum behovsinventeringar där man ofta kan konstatera att det finns stora utmaningar kring just patientens möte med vården. Martin menar att Aurora Innovations produkt, Aurora teleQ är välkänd inom vården i sitt grundutförande, det vill säga tidsangiven återuppringning. Där har Aurora Innovation redan hittat ett recept som företaget nu kan utveckla för att ytterligare positionera sig på marknaden med de nya kundanpassade lösningarna som möjliggör en digital transformation av patientkontakt.

”Jag tror att Aurora har positionerat sig i en sweet spot, varifrån utvecklingen kan gå i flera olika riktningar”, avslutar Martin Ingels.

För mer information kontakta gärna:

Petra Månsson

Aurora Innovation – Marknadschef

0722 371 501

petra.mansson@aurorainnovation.com

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär