Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2017/01/aurora_innovation.png

Ny grafisk profil och ny webbplats

2020-12-11

by Louise Wahlström

Den 1 februari 2017 lanserar vi både en ny grafisk profil och den nya webbplatsen aurorainnovation.com. Med en stark grafisk profil blir det lätt för våra kunder, våra medarbetare och andra intressenter att känna igen oss. Ett enhetligt visuellt uttryck förtydligar bilden av Aurora Innovation och förmedlar ett professionellt och tryggt intryck.

Stärker varumärket

Tillsammans med kommunikationsbyrån LuxLucid har vi tagit fram en varumärkesstrategi och ny grafisk profil. Den nya grafiska profilen innefattar förutom ny företagslogotyp och nya produktlogotyper även symboler, grafiska element och typsnitt som förstärker den grafiska profilen och bidrar till att göra vårt formspråk mer unikt och engagerande. För att stärka marknadsföringen av våra produkter Aurora teleQ och Aurora spondi har vi även tagit fram nya logotyper för respektive produkt som är baserade på vår företagslogotyp.

Aurorainnovation.com

Under hösten och vintern har vi tillsammans med digitalbyrån Jajja Media Group arbetat med vår nya webbplats. I dag, den 1 februari 2017, lanseras aurorainnovation.com externt. Målet har varit att skapa en inspirerande och användarvänlig webbplats som på ett tydligt sätt informerar besökarna om våra produkter. Tack vare den responsiva designen är webbplatsen tydlig och lättnavigerad oavsett vilken enhet besökaren använder sig av. Eftersom vi är verksamma i ett flertal länder är webbplatsen tillgänglig även på engelska, finska, holländska och spanska.

Nya e-postadresser

För att förstärka vårt varumärke ytterligare kommer alla våra medarbetare att få nya e-postadresser i samband med lanseringen av vår nya grafiska profil enligt principen fornamn.efternamn@aurorainnovation.com.

Om företaget och våra produkter

Aurora Innovation hjälper ditt företag att öka er tillgänglighet och erbjuda kundservice i världsklass. Vi erbjuder flexibla kommunikationslösningar för hela din organisation. Vi skräddarsyr och anpassar lösningen enligt dina önskemål och behov, den kan exempelvis innehålla återuppringning, chatt, sms, video, e-post, samtalsinspelning eller växeloberoende kötjänster.

Aurora teleQ är den optimala, molnbaserade kommunikationslösningen för alla företag, verksamheter och organisationer som har många inkommande samtal och höga krav på tillgängligheten. Mjukvaran består av flera kommunikationsmoduler, samlat i ett och samma gränssnitt. Det är skalbart och skräddarsys efter behov, ni betalar enbart för de moduler ni behöver.

Aurora spondi ger dig en smidig och proffsig hantering av dina samtal, oavsett om du är på jobbet eller ledig. Den molnbaserade produkten kan användas helt fristående eller som ett tillägg till en befintlig växellösning. Produkten finns som app till både iPhone och Android, men kan även nås via webben.

För mer information, kontakta gärna:

Katarina Svensson

Aurora Innovation – VD

Tel: 070-598 94 77

E-mail: katarina.svensson@aurorainnovation.com

Petra Månsson

Aurora Innovation – Marknadsansvarig

Tel: 072-237 15 01

E-mail: petra.mansson@aurorainnovation.com

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär