Typ av innehåll

1200x627px

Möt oss på Framtidens Hälso & Sjukvård på Kistamässan

2023-11-01

by Louise Wahlström

Ses vi på Kistamässan 24-25 januari? Vi finns på plats i monter F09 och vill gärna träffa dig.

Under två intensiva dagar får du ta del av en heltäckande mässa och konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer. Denna spännande mötesplats går hand i hand med e-Hälsa+MVTe, Upphandlingsdagarna och Lösningar för Offentlig Sektor.

Läs mer om mässan här: Hem – Framtidens hälsosjukvård (framtidenshalsosjukvard.se) 

Varmt välkommen att besöka vår monter, vi bjuder på svalkande vatten, trevliga diskussioner och nyheter i Aurora teleQ. Visste du att vi har förbättrat vår videolösning med flerpartssamtal. Ett effektivt sätt för till exempel patienter, tolk, målsman och handläggare att kunna delta oavsett geografisk plats.

Vi har hunnit mycket sedan förra årets mässa, tillexempel att få fram imponerande siffror på hur vi har hjälpt region Dalarna att öka telefontillgängligheten för invånarsupport inom primärvården vilket har påverkat tillgängligheten även för vårdcentraler, det kan du läsa om här.

Välkommen till vår monter för att prata om hur du kan maximera din service och tillgänglighet. Vill du redan nu boka en tid med oss eller har frågor om teleQ så är du välkommen att fylla i formuläret längst ner på sidan.

  • Videolösning med flerpartssamtal
  • Nya Rapporter, statistik över enhetens tillgänglighet, samtalsmönster etc
  • Lösningar som passar vård, tandvård och kommunal verksamhet

Ett ekosystem av partners som skapar värde för vården

Vi på Aurora är stolta över att vara en del av ekosystemet som skapar nytta för patienter och vård och tillsammans med våra partners gör vi vården ännu mer tillgänglig.
På mässan kommer några av våra partners finnas i vår monter, på onsdagen den 24/1 är vi glada över att ha Telavox på plats och på torsdagen den 25/1 träffar ni Telia hos oss.

Livepodd från mässgolvet: Vårddjungeln

Vi deltar i Vården.se livepoddar under mässan! Mer information kommer men kort info finns nedan:

Scen: E-hälsa + MVTe scenen, tid: 24/1 11.45-12.15

Mänsklig triagering – digitala kanaler är fantastiska men ibland är det både mest effektivt och trygghetsskapande med en mänsklig vårdkontakt. I samband med Framtidens Hälso- och sjukvård och eHälsa och MVT medverkar Linda Barthelsson och Clara Landahl från Aurora Innovation i livepodden Vårddjungeln som sänder direkt från mässgolvet. Staffan Gustavsson leder samtalet som handlar om triagesjuksköterskans viktiga roll, hur man kan skapa hög tillgänglighet och en bra arbetsmiljö. Samtidigt.

Scen: Framtidens Hälso & Sjukvård scenen, tid: 14:15-14:45

Är innovativa integrationer nyckeln till minskad vårdlogistik?

Vårdpersonal lägger idag upp till 25-50% av sin tid på vårdlogistik. Det kan vara alltifrån att hantera tider och bokningar per telefon till att flytta över information mellan olika journalsystem.

På mässan anordnas ett samtal om hur integrationer och samarbete kan minska vårdlogistiken för vårdgivarna och öka tillgängligheten för patienterna. Medverkande i samtalet är Clara Landahl, Product Business developer, Aurora Innovation, Magnus Eckemark, Key account manager för Region Stockholm, CGM och Staffan Gustavsson, grundare Vården.se. Samtalet släpps också som avsnitt i Vårddjungeln.

30% rabatt på konferensavgiften

Klicka här för att komma till en VIP-länk som ger dig hela 30% rabatt på konferenspass till mötesplatsen – din biljett gäller för alla tre mässor. Välkommen!

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär