Typ av innehåll

1200x627px

Möt oss på Framtidens Hälso & Sjukvård på Kistamässan

by Louise Wahlström

Ses vi på Kistamässan 24-25 januari? Vi finns på plats i monter F09 och vill gärna träffa dig.

Under två intensiva dagar får du ta del av en heltäckande mässa och konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer. Denna spännande mötesplats går hand i hand med e-Hälsa+MVTe, Upphandlingsdagarna och Lösningar för Offentlig Sektor.

Läs mer om mässan här: Hem – Framtidens hälsosjukvård (framtidenshalsosjukvard.se) 

Varmt välkommen att besöka vår monter, vi bjuder på svalkande vatten, trevliga diskussioner och nyheter i Aurora teleQ. Visste du att vi har förbättrat vår videolösning med flerpartssamtal. Ett effektivt sätt för till exempel patienter, tolk, målsman och handläggare att kunna delta oavsett geografisk plats.

Vi har hunnit mycket sedan förra årets mässa, tillexempel att få fram imponerande siffror på hur vi har hjälpt region Dalarna att öka telefontillgängligheten för invånarsupport inom primärvården vilket har påverkat tillgängligheten även för vårdcentraler, det kan du läsa om här.

Välkommen till vår monter för att prata om hur du kan maximera din service och tillgänglighet. Vill du redan nu boka en tid med oss eller har frågor om teleQ så är du välkommen att fylla i formuläret längst ner på sidan.

  • Videolösning med flerpartssamtal
  • Nya Rapporter, statistik över enhetens tillgänglighet, samtalsmönster etc
  • Lösningar som passar vård, tandvård och kommunal verksamhet

30% rabatt på konferensavgiften

Klicka här för att komma till en VIP-länk som ger dig hela 30% rabatt på konferenspass till mötesplatsen – din biljett gäller för alla tre mässor. Välkommen!

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär