Typ av innehåll

|||

Morgondagens vårdmöten i fokus på Vitalis

2020-12-11

by Louise Wahlström

Vi möjliggör morgondagens vårdmöten

Under tre dagar har Aurora Innovation deltagit på Vitalis, Nordens största mässa med fokus på e-hälsa och morgondagens vård. Vi har haft många intressanta samtal med kunder, leverantörer, partners och blivande kunder. Bland annat har vi visat demo av både Aurora teleQ och Aurora spondi. Dessutom fick vi berätta om hur vi genom vår digitala plattform för patientkontakt möjliggör morgondagens vårdmöten redan idag.

Besök i montern

Vi hade också bjudit in representanter från vår kund Capio och vår partner Doctrin som höll föredrag i vår monter med utgångspunkt i vårt gemensamma arbete. Daniel Olsson, VD på Capio Närsjukvård AB berättade hur Capio ökat sin tillgänglighet och tog med oss på en digifysisk resa. Sedan tog Urban Jersby, projektledare på Capio, vid och delade med sig av hur de lyckats digitalisera sina verksamheter. För att få med användarperspektivet talade även Sara Stalén, sjuksköterska på Capio Vårdcentral Sävja. Hon fokuserade på enkelheten i att jobba med ett digitalt system och berättade även om eftermärkning i Aurora teleQ. Sist men inte minst hade vi Mattias Bernow från Doctrin på plats och han gav sin syn på hur vi möjliggör för vårdgivare att prioritera, behandla och följa upp – säkert och tryggt på distans.

Filmer från mässan

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär