Typ av innehåll

SoMe_FHS_utstallare_1200x628px6

Möt oss på Framtidens Hälso & Sjukvård på Kistamässan

2022-11-16

by Lisa Öhberg

Ses vi på Kistamässan 25-26 januari? Vi finns på plats i monter F13 och vill gärna träffa dig.

Varmt välkommen att besöka vår monter, vi bjuder på svalkande vatten, trevliga diskussioner och nyheter i Aurora teleQ. Visste du att vi har förbättrat vår videolösning med ett bättre användarflöde för både patienter och handläggare? Vi har även stärkt vår position inom tandvården genom ett nytt samarbete med Smile. Dessutom har vi bra lösningar för dig som arbetar inom kommunal verksamhet och vill öka din service och tillgänglighet för medborgare, användare och andra målgrupper.

Läs mer om eventet här: Hem – Framtidens hälsosjukvård (framtidenshalsosjukvard.se)

 

Välkommen till vår monter för att prata om hur du kan maximera din service och tillgänglighet. Vill du redan nu boka en tid med oss eller har frågor om teleQ så är du välkommen att fylla i formuläret längst ner på sidan.

  • Förbättrad videolösning, enkelt att växla kanal, ingen app behövs!
  • Web Entrance, kontakt när som helst via enkla formulär på hemsidan
  • Lösningar som passar vård, tandvård och kommunal verksamhet

30% rabatt på konferensavgiften

Klicka här för att komma till en VIP-länk som ger dig hela 30% rabatt på konferenspass till mötesplatsen – din biljett gäller för alla tre mässor. Välkommen!

 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär