Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2017/04/nyhet_ateruppringning.jpg

Har du råd att tappa en fjärdedel av dina kunder?

2020-12-11

by Louise Wahlström

Vad händer när en kund försöker komma i kontakt med dig men inte lyckas? Enligt en ny Sifoundersökning uppger 27 procent av svenskarna att de vänder sig till ett annat företag med liknande produkter eller tjänster. Dålig tillgänglighet kan därmed bli en kostsam affär för både dig och ditt företag.

Med vår produkt kan du förbättra din tillgänglighet och erbjuda dina kunder fantastisk service samtidigt som du skapar en bättre arbetsmiljö för dina anställda. Aurora teleQ består av flera kommunikationsmoduler, samlat i ett och samma gränssnitt. Produkten skräddarsys efter behov och kan innehålla exempelvis ÅteruppringningVäntköSMSVideoChatt och E-post.

Just tidsangiven återuppringning är en service som många svenskar uppskattar. Enligt undersökningen uppger 7 av 10 att de gärna vill bli uppringda om de inte får svar direkt när de ringer ett företag. För personer mellan 18 och 29 år är andelen som vill bli uppringda hela 74 procent.

”Tid är det mest värdefulla vi människor har, både i arbetslivet och privat. Majoriteten av den svenska befolkningen undviker gärna att sitta i långa telefonköer. Tack vare våra produkter har vi möjlighet att hjälpa företag och organisationer att effektivisera verksamheternas arbetssätt och därigenom spara värdefull tid. Dessutom är vi en av få leverantörer som erbjuder tidsangiven återuppringning, något som uppskattas av både vår kunder och slutanvändarna”, säger Katarina Svensson, VD, Aurora Innovation.

Med modulen Återuppringning i Aurora teleQ kan du enkelt optimera telefonin baserat på ditt företags personalresurser och arbetsschema. Istället för upptaget eller en lång kö får kunden ett interaktivt svar som ger besked om när återuppringning kommer att ske. När alla samtal kommer fram går inga kunder förlorade och Aurora teleQ låter dina anställda fokusera på kommunikationen. Kontakta oss redan i dag så kan vi hjälpa dig öka ditt företags tillgänglighet!

Om Sifoundersökningen:

Undersökningen genomfördes av Sifo i form av 2 301 online-intervjuer, mellan den 6 och 19 december 2016.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär