Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2018/05/image-e1527755139886.jpg

Hälsa i fokus under #addher event

2020-12-11

by Louise Wahlström

Igår kväll var Aurora Innovation värd för en träff med nätverket #addher som är Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen med över med 3500  medlemmar.

Eftersom vi tar fram IT-produkter med särskilt fokus på att öka tillgängligheten inom hälsa och sjukvård var hälsa fokus för kvällen. Kristina Engdahl, produktchef på Aurora Innovation berättade om de senaste trenderna inom eHälsa. Hon visade även en demo av våra produkter som hjälper patienter och förbättrar arbetssituationen för vårdpersonalen. Milla Leskinen, psykolog på WeMind var den andra talaren och hon delade med sig om hållbart arbetsliv. Hur undviker vi att bli utbrända? Förutom de intressanta talarna fick vi äta goda hälsomackor, dricka nyttiga smoothies och även en välbehövlig hälsopaus då vi sprang ut på innegården och gjorde några knäböj.

Stort tack till alla som hjälpte till att arrangera kvällen, till Sogeti som lät oss vara värdföretag och självklart till alla deltagare!

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär