Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2018/01/haga-ziekenhuis-wint-de-eerste-prijs-met-aurora-teleq-1.jpg

Aurora teleQ vinner pris i Haag

2020-12-11

by Louise Wahlström

Hjärtavdelningen på HAGA sjukhuset i Haag vinner första pris med Aurora teleQ som ”Best Practice”-lösning för sjukhuset under 2017.

Under konferensen presenterades tre praktiska exempel på framgångsrikt samarbete. Josje van Beek, en läkarassistent på hjärtavdelningen, utsågs till vinnaren. Hon presenterade effekten som kommunikationstjänsten Aurora teleQ haft för avdelningen. ”Varje dag ringer ca 200 samtal som vi alla inte kan ta emot på en gång. Aurora teleQ ger patienten möjligheten att välja om den vill vänta eller bli uppringd vid en senare tidpunkt.”

Aurora teleQ erbjuder ett flertal fördelar: Eftersom patienten blir uppringd vid en avtalad tid och slipper vänta i långa köer undviks irruption och samtalet får en positiv start. Detta leder till gladare patienter. Det leder också till gladare medarbetare eftersom de med hjälp av Aurora teleQ får en mindre stressfylld vardag. Toppar och dalar i telefonkontakten hanteras smidigt vilket leder till minskad kostnad och sparar tid. Kollegor kan logga in oavsett var de befinner sig, även hemma, och kan på så vis enkelt hjälpa till att ta emot samtalen.

Aurora Innovation hjälper företag och organisationer att bli mer tillgängliga och gör det enklare för människor att komma I kontakt med dem. Vi erbjuder flexibla kommunikationslösningar som bidrar till bättre kundservice och en trivsam arbetsmiljö.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär