Typ av innehåll

Juhtimine

Aurora Innovation välkomnar Cecilia Arthuis som ny Product Director

Cecilia Arthuis har utsetts till Product Director på Aurora Innovation. Cecilia ledde tidigare produktavdelningen och ansvarade för produktledning och produktutveckling på medicinteknikföretaget Abilia, där hon även tillhörde ledningsgruppen. Cecilia har haft flera befattningar inom produktledning, bland annat under sina 27 år på telekomjätten Ericsson. Cecilia har en civilingenjörsexamen i industiell ekonomi från Linköpings universitet.

– Att börja på Aurora känns som en unik möjlighet att kombinera de erfarenheter jag har från tidigare roller med mitt stora intresse för vården. Jag är verkligen glad över att få tillhöra det kompetenta och passionerade teamet på Aurora och få möjligheten att bidra till att göra vården mer tillgänglig för oss alla, genom användarcentrerade, flexibla kommunikationslösningar, säger Cecilia.

– Jag är väldigt glad över att ha Cecilia ombord. Hennes professionella bakgrund, kompetens och energi tillför stort värde och jag är övertygad om att vi med henne som produktdirektör kommer att säkerställa en vinnande produktstrategi och fortsätta bygga ett attraktivt erbjudande till våra kunder. Jag vill också passa på att tacka Christina Sjögren för hennes insatser som tillförordnad produktdirektör, sägerTapani Kyrki, VD för Aurora Innovation.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär