Typ av innehåll

|Annika Dahlstrom

Aurora Innovation välkomnar Annika Dahlström som ny Säljdirektör i Sverige

2022-03-14

by Lisa Öhberg

Annika Dahlström har utsetts till ny Säljdirektör i Sverige med ansvar för den svenska försäljningsverksamheten. Annika kommer från en befattning som sälj- och marknadsansvarig på CGM LAB, som levererar IT-lösningar till hälso- och sjukvård, där hon även tillhörde ledningsgruppen. Annika har en mångårig säljerfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn bland annat från medicinteknikföretagen Beckman Coulter och Becton Dickinson. Annika har en forskarbakgrund från Karolinska Institutet.

– Jag är glad över att hälsa Annika välkommen till oss på Aurora, säger Lars Hultin, Global Sales Director. Vi ser stora möjligheter att fortsätta växa den svenska marknaden och utveckla våra lösningar tillsammans med kunder och partners, och Annika kommer att vara en viktig del av detta. Hennes erfarenheter och kontaktnät kommer att vara mycket värdefulla för vår fortsatta tillväxtresa, fortsätter Lars.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär