Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2018/09/natverk3.jpg

Aurora Innovation startar nätverk för verksamhetsutvecklare i vården

2020-12-11

by Louise Wahlström

Aurora Innovation startar nätverk för verksamhetsutvecklare och e-hälsostrateger inom hälso- och sjukvården. Nätverket riktar sig till både privata aktörer och landsting/regioner. Vision 2025 närmar sig med stormsteg. Alla jobbar med frågor relaterade till visionen och utvecklingen inom e-hälsa går svindlande fort. Det finns ett behov av att höra hur andra lyckats och att diskutera gemensamma utmaningar.

Den första träffen för nätverket kommer hållas på Aurora Innovations kontor i Uppsala den 24/10. Där kommer förutsättningarna sättas för vad nätverket vill göra under det kommande året. Tanken är att det ska vara en träff om året men sedan också fyra exklusiva webinarium och ett trendspanande nyhetsbrev som kommer skickas ut varannan månad. Dessutom får medlemmarna tillgång till en LinkedIn grupp där de under året kan fortsätta prata om aktuella ämnen. Vi är flexibla, utgångspunkten är att nätverket kommer vara det medlemmarna vill att det ska vara.

Vad är då Aurora Innovations roll? 

Vi sammankallar till alla träffarna, både till nätverksträffen och till de olika webinarium som kommer att hållas regelbundet. Dessutom står vi för innehållet. Vi ser alltså till att alla webinarium har relevant och intressant innehåll, vi sammanställer nyhetsbrevet och modererar gruppen på LinkedIn.

Vad händer 24/10? 

Vi börjar dagen med lite frukost 09.30 sedan blir det introduktion av nätverket. Kl.10.30 får vi besök av en extern inspiratör Roger Molin som tidigare varit analytiker på SKL med inriktning demografi och digitalisering. Vi äter sedan lunch tillsammans och på eftermiddagen testar vi ett koncept som kallas un-conference. Läs hela agendan här.

Hittills har vi ett antal anmälda från Capio, Unicare, Region Sörmland, Region Jönköping, SLL, SLSO och Region Östergötland. Men det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig!

Om du inte kan komma den 24/10 men ändå vill vara med i nätverket går det också  bra. Låter det intressant? Läs mer här

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär