Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2021/10/skärmavbild-2021-10-12-kl.-08.52.25.png

Aurora Innovation AB förstärker styrelsen med två nya ledamöter, Hanna Lindqvist och Mats Klaar

2021-10-13

by Louise Wahlström

Aurora Innovation är inne i en stark tillväxtfas och som ett led i detta förstärker företaget nu styrelsen med två nya ledamöter, Hanna Lindqvist och Mats Klaar. Hanna arbetar för närvande som Chief Technology Officer, CTO & Chief Product Officer, CPO, på Blocket AB och har ett starkt fokus på product managment och affärsutveckling. Hon har lång erfarenhet av transformativa digitaliseringsprojekt inom en mängd bolag i Sverige och internationellt, såsom Svenska Spel AB, Zettle/PayPal, Teracom och Boxer. Mats är VD för Viedoc, ett snabbväxande SaaS-bolag inom kliniska prövningar, och har en lång erfarenhet inom mjukvaruutveckling och life science. Tillsammans bidrar de med värdefull kompetens på Aurora Innovations fortsatta tillväxtresa.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Hanna och Mats till styrelsen och ser att deras samlade kompetenser och erfarenheter av produkt- och mjukvaruutveckling, digital tranformation och klinisk testning kommer att vara en starkt bidragande faktor till Auroras utveckling, säger Gustaf Leijonhuvud, styrelseordförande i Aurora Innovation AB.

– Det som lockar mig med Aurora Innovation är att bolaget arbetar för ett större syfte som jag verkligen tror på, att digitalisera en viktig del av vården globalt och hjälpa både patienter och medarbetare till en bättre vardag. Att få vara med på den resan och stötta företaget i sin tillväxt ska bli både lärorikt, spännande och roligt, säger Hanna Lindqvist.

– Anledningen till att jag tackade ja till det här uppdraget var att jag har ett mycket gott intryck av bolaget, dess ägare och VD och jag tror att jag har något att tillföra i den fortsatta expansionen. Dessutom är jag rent allmänt mycket positiv till att dela med mig av kunskaper och erfarenheter, säger Mats Klaar.

Hanna Lindqvist och Mats Klaar påbörjar sina uppdrag den 1 oktober 2021.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär