Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2019/05/care_top.png

Aurora care – vårdar och utvecklar den digitala kommunikationen

2020-12-10

by Louise Wahlström

För att öka tillgängligheten till vården behöver det inte alltid anställas fler. Med rätt användning av Aurora teleQ kan både tillgängligheten och arbetsmiljön för vårdpersonalen förbättras. För att få till den optimala hanteringen av systemet och kunna arbeta så effektivt som möjligt finns numera Aurora care som ett stöd i verksamhetsutvecklingen.

Hälso- och sjukvården genomgår en digital transformation som kräver att verksamheternas arbetssätt och processer utvecklas i takt med tekniken. Med hjälp av Aurora care får de verksamheter som använder Aurora teleQ möjlighet att ytterligare vässa såväl systemets prestanda som sina interna processer. Med Aurora Innovations gedigna erfarenhet av kommunikationslösningar inom hälso- och sjukvården får verksamheten ett dedikerat team av experter. Aurora care består av tre olika koncept; Primary care, Special care och Extra care. Det är också möjligt att plocka vissa delar av varje koncept och skräddarsy ett alldeles eget upplägg baserat på verksamhetens behov.

Förbättra arbetssätt för att öka tillgängligheten

”Aurora care förbättrar både tillgängligheten och arbetsmiljön för personalen som arbetar i systemet”, berättar Linda Barthelsson som är Customer Care Consultant.

Linda har tillsammans med övriga konsulter lång erfarenhet av att hjälpa organisationer och verksamheter med att optimera sitt användande av Aurora teleQ.

”Vi på Aurora Innovation har alltid funnits där och stöttat verksamheter med utbildningar, inspelning av meddelanden och annat i samband med uppstart”, säger Linda. Men med Aurora care ser vi till att även du som haft systemet på din verksamhet en längre tid får möjlighet att förbättra tillgänglighet, arbetssätt och arbetsmiljö.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär