Typ av innehåll

digitaliseringen

Låt patienten slippa vänta i ovisshet – oavsett kontaktväg!

2021-06-18

by Louise Wahlström

Under flera decennier har telefonen varit patientens naturliga val när det spontana behovet att komma i kontakt med vården uppstår. Men i takt med den ökande digitaliseringen inom hälso- och sjukvårdsbranschen kan vi numera erbjuda patienterna flera alternativa sätt att spontant söka kontakt med vården. Det kan vara via video, chatt och olika typer av meddelande system.

Digitaliseringen ger också möjligheter för patienterna att själva ge information via egenmonitorering och digital anamnes. Genom möjligheten till egenmonitorering kan patienten kontaktas av vården redan innan patientens statusförändring når en kritisk nivå. Med hjälp av digital anamnes kan vårdgivaren styra patienten direkt till rätt instans och nivå.  Det ökar patientsäkerheten.

Vill du veta mer om hur denna typ av lösningar kan bidra till ökad tillgänglighet, en bättre upplevelse för patienten samt ett effektivare arbetssätt för vårdpersonalen?

Titta på vår video!

https://www.youtube.com/watch?v=HdIFIuQRB1A
Låt patienten slippa vänta i ovisshet – oavsett kontaktväg!

I videon möter vår VD Martin Ingels representanter från vårdsektorn samt Techbranschen för att diskutera hur man inom vården kan dra nytta av den pågående digitaliseringen och integrationen.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär