Typ av innehåll

dstny alliance partner

Aurora Innovation – nu en del av Dstny Alliance Program 

2023-09-04

by Louise Wahlström

Aurora Innovation utökar samarbetet med Dstny och blir en del av Dstny Alliance Program – en plattform för samverkan och ökad innovation, med mål att addera kundvärde till det gemensamma erbjudandet.  

Aurora Innovation har förbättrat vårdens tillgänglighet i mer än 20 år. Många medborgare når idag vården via teleQ, vår digitala plattform för patientkontakt. Vi är en del av ett digitalt ekosystem och arbetar nära våra partners för att addera värde i deras erbjudande. När vi nu blir en del av Dstnys Alliance Program gör vi teleQ tillgängligt för många fler. 

En plattform för samverkan och ökad innovation 

Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar som förenklar kommunikationen för företag. Med Allianceprogrammet har de skapat en plattform för samverkan och ökad innovation, med mål att addera kundvärde och förbättra den gemensamma lösningen. Aurora teleQ blir nu en del av ett ekosystem av olika teknologier som är tillgängliga för Dstnys tjänsteleverantörer. 

Kunskap om vårdsektorn och dess utmaningar 

Med vår tjänst installerad på mer än 9 000 enheter hos kunder runt om i Europa bidrar vi med erfarenhet och kunskap om vårdsektorn och dess utmaningar. Vi adderar värde med en lösning som både förenklar patienternas tillgång till vårdtjänster och skapar välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen.  

”Vi vill göra livet lite lättare för både patienter och vårdgivare. Det gör vi bland annat genom samarbete med våra partners, där Aurora teleQ adderar värde i deras erbjudande. Med Dstny Alliance Program blir vi en del av ett större ekosystem och kan skapa värde för fler patienter och fler vårdgivare”, säger Tapani Kyrki, CEO på Aurora Innovation. 

Samarbete för ökad tillgänglighet 

Dstny levererar interaktiva verktyg för kommunikation till mer än 3 miljoner användare. Med innovativ teknologi och starka partnerskap är deras tjänster både enkla att använda och integrera.   

”Vi driver framtiden inom telefoni för företag, och jobbar ständigt med att utveckla de tjänster vi har för att göra dem bättre. Genom vårt samarbete med Aurora Innovation, som har lång erfarenhet från vårdsektorn, kan vi bidra till en ökad tillgänglighet i vården och enklare kommunikation mellan patient och vårdgivare”, säger Renato Valentini, Alliance Program Manager på Dstny. 

Samarbetet är redan påbörjat och Aurora Innovation deltar på Dstnys partnerevent den 6-7 september. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Reine Åslander, New Market Entry Executive på Aurora Innovation, reine.aslander@aurorainnovation.com 

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär