Nöjdare patienter och bättre arbetsmiljö med Aurora teleQ

Boka demo

Fyll i formuläret under så kontaktar vi dig inom kort

Erbjud dina patienter bästa möjliga service och tillgänglighet

Aurora teleQ är en modern kommunikationslösning för hantering av patientkontakter som effektiviserar kommunikationsflödet mellan patient och vård. Det intuitiva och stabila samtalsbokningssystemet med tidsbokad återuppringning effektiviserar det vardagliga arbetet och medför minskad telefonstress för vårdpersonalen. Den manuella administrationen minimeras och personalen får en lugnare arbetsmiljö och mer tid över för varje patient, något som ökar upplevelsen av hög service och kvalitet.

 

Flexibelt och enkelt

Du väljer själv hur omfattande ditt Aurora teleQ ska vara. Kommunikationslösningen erbjuder flera kanaler såsom telefon, sms, chatt och videosamtal och systemet är skalbart och skräddarsys efter verksamhetens behov. Produkten fungerar med fast-, mobil- samt IP-telefoni och kan användas med eller utan växel.

 

En del i ett ekosystem

Aurora teleQ har ett API designat för interaktion med andra system, det är enkelt att koppla ihop det med andra digitala lösningar. Tillsammans med våra applikationspartners bygger vi ett ekosystem med fokus på en säker och smidig kontaktväg mellan patient och vårdgivare.

Skräddarsydd kommunikationslösning anpassad efter behov

Aurora teleQ består av flera kommunikationskanaler och funktioner samlat i ett och samma gränssnitt. Aurora teleQ passar både små och stora organisationer, systemet är skalbart och vi anpassar och skräddarsyr lösningen efter kundens behov och resurser. Tack vare våra API:er kan Aurora teleQ enkelt integreras med andra digitala vårdapplikationer och kommunikationssystem för att ytterligare öka nyttan av verktyget.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär