Typ av innehåll

LinkedIn Collage

Välkommen att träffa oss på karriärmässan Utnarm 2023!

2023-10-16

by Lisa Öhberg

Den 9 november är det åter dags för karriärmässan Utnarm i Uppsala. Mässan drivs av studenter och är ett perfekt tillfälle för dialog och match-making mellan företag och teknologistudenter. Vi är som vanligt med på mässan som äger rum i Ångströmslaboratoriet, Uppsala Universitet.

Varje år i november ställer ca 100 företag ut på Utnarm för att träffa studenter. Karriärmässan är ett perfekt tillfälle för företag att träffa framtida medarbetare och diskutera framtida karriärer, exjobb, sommarjobb och anställningar.

För oss på Aurora Innovation är Utnarm en otroligt viktig mötesplats, vi har medverkat många gånger och träffat och rekryterat flera talanger genom mässan. Vi är alltid nyfikna på att träffa dig som studerar teknologi och systemutveckling och höra om hur du ser på framtiden. Vi berättar gärna om oss och vår produkt Aurora teleQ och hur vi underlättar vardagen för både patienter och vård genom att maximera tillgängligheten. Brinner du precis som vi för att skapa samhällsnytta med hjälp av modern teknik och digitalisering? Då ses vi på Utnarm.

Träffa oss på mässan:

Var: Hus 10, Ångströmslaboratoriet, Uppsala Universitet

När: 9 november kl.9-15:30

Läs mer: Utnarm

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär