Skärmavbild 2024-10-03 kl. 12.33.21

Aurora teleQ:n asiakaskysely 2024: Positiivista kehitystä ja keskeisiä oivalluksia

2024-10-03

by Pia

Aurora Innovation Suomen vuoden 2024 asiakaskyselyn tulokset osoittavat merkittävää kehitystä käyttäjätyytyväisyydessä ja korostavat sitä lisäarvoa, jota Aurora teleQ -viestintäratkaisu tuo terveydenhuollon ammattilaisille. Palvelumme sai runsaasti palautetta muun muassa kustannustehokkuudesta ja käyttöönoton helppoudesta.

Kysely kohdistettiin hyvinvointialueiden ja yksityisen sektorin työntekijöille, jotka käyttävät Aurora teleQ -palvelua työssään. Kyselyyn vastasi 515 perusterveydenhuollon ja hammashoidon ammattilaista, joiden työroolit vaihtelevat hoitajista lääkäreihin ja sihteereihin. Saimme 161 avointa palautetta, joiden pohjalta tulemme kehittämään palveluamme.

Suositteluindeksimme vuonna 2024 on 49

Yksi merkittävistä mittareista on suositteluindeksi NPS, joka nousi edellisen vuoden lukemasta 41 lukemaan 49. Lähes jokaisessa käyttäjäsegmentissä havaittiin parannusta. Positiivisin kehitys tapahtui erityisesti sihteerien ammattiryhmässä sekä teleQ:n pääkäyttäjäryhmässä, joissa tyytyväisyys kasvoi huomattavasti. Pääkäyttäjät, jotka saavat enemmän teleQ-koulutusta, säännöllistä viestintää uutiskirjeiden kautta ja osallistuvat webinaareihin, raportoivat olevansa tyytyväisempiä teleQ-käyttöön. Tämä osoittaa, että olemme onnistuneet kehittämään tätä toimintamme osa-aluetta.

Erityisen rohkaiseva tulos tulee käyttäjiltä, jotka ovat käyttäneet teleQ:ta kuusi kuukautta tai vähemmän. Heidän NPS-lukunsa on vaikuttava 58, mikä viittaa siihen, että uusien asiakkaiden käyttöönoton kehittäminen ja uusien käyttäjien kouluttaminen on onnistunut erinomaisesti.

Alueellisesti useimmilla hyvinvointialueilla tulokset ovat erittäin hyviä. Olemme tehneet monia erinomaisia tyytyväisyyttä lisääviä toimenpiteitä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa edellisen kyselyn jälkeen. Sen lisäksi perehdymme tuloksiin, jotka vaativat meiltä hyvien asioiden lisäksi kehittämistä ja huomiota.

”Päivittäinen työkalu, jota ilman olisi vaikea kuvitella tulevansa toimeen”

Yllä oleva on suora sitaatti saamistamme avoimista palautteista. Meille on tärkeää, että toteutamme Aurora teleQ-ratkaisua terveydenhuollon asiakkaidemme tarpeisiin. Keskustelemme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa seuraavista teemoista: työn sujuvuus, työn tehokkuus ja työympäristön rauhoittaminen.

Kyselyn mukaan valtaosa käyttäjistä sanoo teleQ:n parantavan työn sujuvuutta. Työn sujuvuus -kysymys keräsi 4,2 pisteen keskiarvon viidestä mahdollisesta pisteestä. Suurin osa sanoo myös, että teleQ selkeyttää työtehtävien hoitamista, helpottaa päivittäistä työskentelyä, rauhoittaa työympäristöä ja parantaa potilastyötä.

 

Yhteenvetona vuoden 2024 kyselyn tulokset vahvistavat Aurora Innovationin sitoutumisen jatkuvaan kehittämiseen, asiakastyytyväisyyteen ja sen, että Aurora teleQ tuo terveydenhuollon ammattilaisille suurta lisäarvoa ja pystymme tukemaan terveydenhuollon ammattilaisia heidän päivittäisessä työssään. Jatkamme palautteen analysointia, jotta voimme kehittää palveluamme entistäkin paremmiksi ja tarjota käyttäjillemme enemmän arvoa.

Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on yleinen kysymys, käytä oikealla olevaa lomaketta. Jos kysymyksesi koskee myyntiä, kumppaneita tai tukea, valitse sen sijaan tämä lomake