Typ av innehåll

WEBINAR man hand on table Business, coffee, Split tone

Välkommen till höstens första webbinarium: ”Jobba smartare i Aurora teleQ”!

by Lisa Öhberg

I våras arrangerade vi ett uppskattat webbinarium om funktionerna SMS och video i Aurora teleQ (ingen fara, om du missade det finns inspelningen här).

Vi fortsätter att dela med oss av vår kunskap och bjuder in till två webbinarier under hösten, ”Jobba smartare i Aurora teleQ” 4 oktober och ”Maximera er telefontillgänglighet” 30 november.

Varmt välkommen till webbinarium nr 1, ”Jobba smartare i teleQ”, onsdag 4 oktober kl 14:00 – 14:30.

Under webbinariet delar våra verksamhetskonsulter, Linda Barthelsson och Caroline Svensson, med sig av sina bästa tips på hur du använder alla smarta funktioner i teleQ. Med över 20 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att skapa en högre tillgänglighet för patienterna och en bättre arbetsmiljö för vårdpersonalen.

Vi går igenom enkla knep för hur du kan spara tid och göra arbetet roligare, vi svarar på frågor som vi samlat på oss från kundundersökningar och utbildningar. Detta webbinarium vänder sig främst till dig som redan använder Aurora teleQ och som vill lära dig mer och få konkreta tips på hur du kan arbeta smartare. Men även du som aldrig har arbetat i systemet kan ha glädje av att delta, webbinariet kan också fungera som en kort introduktion till nyttorna med teleQ.

Vi ger dig 30 minuters vägledning kring hur du kan arbeta med Aurora teleQ så smart och effektivt som möjligt. Missa inte!

Anmäl dig här:


 

Mer information om kommande webbinarium publiceras inom kort.

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär