Typ av innehåll

https://aurorainnovation.com//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/2018/03/nyhet_ny_kund_paydrive.jpg

Paydrive tar hjälp av Aurora Innovation

by Louise Wahlström

Paydrive valde under våren 2017 att implementera kommunikationslösningen Aurora teleQ. Detta för att kunna möta det drastiskt ökade intresset för sina digitala bilförsäkringar. Kunderna slipper därmed köer och kan enkelt komma i kontakt med deras kundtjänst eller skadejour.

Levererar bättre kundservice till sina digitala försäkringskunder

För ett start-up bolag i försäkringsbranschen som med sin smarta och uppkopplade lösning utmanar stora traditionella aktörer, är tillgänglighet och kundservice i toppklass av största vikt på vägen mot framgång. När intresset för deras tjänster ökade drastiskt blev kundtjänsten hårt belastad. De behövde snabbt hitta en lösning för att kunna leverera bättre kundservice. Den digitala telekommunikationslösningen Aurora teleQ med Duo-modulen för väntkö och återuppringning, blev det självklara valet. Med Aurora Innovations hjälp kan de nu leverera service i toppklass till sina kunder.

På vägen mot internationell framgång

”Vi har som mål att bli ett stort internationellt bolag. Med Aurora teleQ vet vi att vi kan hantera det ökade trycket på vår kundtjänst som tillväxt och internationell expansion innebär.”

– Andreas Broström, VD på Paydrive

Om Paydrive

Paydrive erbjuder en ny sorts digital bilförsäkring där du betalar som du kör. En smart heltäckande bilförsäkring som kan sänka din premie rejält. Med smart uppkoppling i bilen får du flera fördelar samtidigt som du bidrar till en bättre miljö och en lite rättvisare värld!

https://www.paydrive.se/

Har du en fråga?

Om du har en allmän fråga, använd formuläret till höger. Om din fråga är relaterad till försäljning, partners eller support, använd detta formulär