Stärk din företagstelefoni med våra lösningar | Aurora Innovation
Aurora Innovation

Stärk din verksamhet med Aurora teleQ & Aurora spondi

Med våra lösningar Aurora teleQ och Aurora spondi kan du erbjuda dina patienter en kontaktväg med unik patientkontakt, och samtidigt få full koll på dina samtal. Att ha en välfungerande kommunikation med dina patienter är avgörande oavsett vilken typ av vårdenhet du jobbar på.

Dina patienter är det viktigaste du har. Med hjälp av våra lösningar för kontakt kan du planera och effektivisera din arbetstid, och ge dina paitenter ett bättre bemötande. Dessutom skapar du ett bättre arbetsklimat för dina anställda. Du väljer själv när och hur dina patienter ska ha möjlighet att kontakta dig.

Unik patientkontakt med

Aurora teleQ är den optimala molnbaserade kommunikationslösningen för verksamheter som har många inkommande ärenden och höga krav på tillgänglighet. Aurora teleQ automatiserar kommunikationsflödet med patient och erbjuder därför en enklare vardag för handläggare. Med chatt, video, sms och telefoni kommunicerar ni på patientens villkor. Genom den unika, schemalagda återuppringningsfunktionen sprider Aurora teleQ ut samtalen över hela dagen, så att du och dina kollegor kan hantera fler samtal med oförändrad personalstyrka. Varje samtal kan förberedas och ni kan erbjuda patientekommunikation i världsklass.

Kontakta oss så tar vi reda på hur den optimala lösningen för din verksamhet skulle se ut.

Ladda ner produktblad: